Monday, 29 April 2013

[Cuti-Cuti] Cameron Highland - Short Getaway


Hai Assalamualaikum Semua,

Minggu lepas kila dengan membe2 kila pergi Cameron Highland untuk short gateway. Pergi tak lama pun, 2hari 1malam je sebab masing2 bizi, makin tua makin banyak komitmen katekan :p

Kitorang naik ikot Perak yang dekat Simpang Pulai tu, sebabnya tak tahan lah nak naik yang berpusing-pusing punya jalan tu, dah la sempit, curam pulak tu. Jalan yang kitorang ikot nie way much more better, serious.

Dalam dua hari tu sempat jugak la nak merasa semua benda, yang paling best tak lain tak bukan, pasar malam dengan pasar brinchang tu la. Pasar malam tu bukak hari jumaat dan sabtu. Tapi kalau cuti sekolah seminggu, seminggu tu jugaklah diorang bukak. 

Kalau nak dibandingkan, pasar kat brinchang tu murah sikit, tak banyak sikit je. Kalau pandai nego macam saya dapat lebih la....ehem3~ *flips hair*
-- Padahal peniaga2 tu dah annoying dengan kite, sebab bebel banyak sangat...wahahahaha~~

Dah la kila, kat sini pon nak bebel, sepam gambaq sket yok.

Gambar gedik berkumpulan haruslah ade :D


Yang kat blakang tu dok gaduh pasal bunga


Sorang pura2 baca map, sorang xde kerja

2 orang dak laki ngada makan lolipop


Tomato cherry, Strawberry choco, Buah cinta

*Gambar ihsan cik farra :)
P/S: Tak sabar minggu depan nak pergi Surabaya pulak



Thanks for reading, love <3




10 comments:

  1. wah..sdp2..tak sabar nak g CH..:)

    ReplyDelete
  2. kite nak hadiah dari Surabaya okay!! tak kira!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha....lava gunung berapi nak x? :P

      Delete
  3. wahh. bestnya dpt g holiday kan ? nyummmmyyy. strawbery choco tuh sedappp :D

    ehh ? surabaya pulak ? syoknyaaa. nak ikut boley ? hikhikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sangat makan fresh2....
      jom ikot~~

      Delete
  4. wah...bestnya...x ajak pun...he he he....

    ReplyDelete
  5. kila.. syok bercuti ye? mst tgah syok jalan2 kat surabaya kan? hehehe..

    ohh.. forgot, nti cek link ni, ada soklan cepu2 emas tuk cik kila.. hehehe
    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/05/liebster-award.html :)

    ReplyDelete
  6. dapnye tgk stoberi cok tu nyum3x

    ReplyDelete

Leave a comment here...i'll reply you back ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...